• 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Vrienden van Stichting Katholieke Gezinsweekenden

Uw hulp meer dan ooit nodig

gepubliceerd: maandag, 22 mei 2017
Vrienden van Stichting Katholieke Gezinsweekenden

Stichting Katholieke Gezinsweekenden (SKG) viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Een mijlpaal waar we samen bij stil willen staan. Allereerst zijn we dankbaar!, omdat we als instrument van Hem mochten werken. Het is een voorrecht om gezinnen dichter bij Christus en bij elkaar te mogen brengen. Hij, die het licht van de wereld is, heeft in de gezinsweekenden opnieuw zijn licht aan vele gezinnen gegeven.

De vele onvergetelijke ontmoetingen tussen de gezinnen stemmen ons dankbaar. Vele gezinnen komen al meerdere jaren en zien telkens weer uit naar het weekend van verdieping, gebed en ontmoeting. Niet te vergeten zijn we grote dank verschuldigd aan onze donateurs die ons met gebed en financiele steun al die jaren hebben ondersteund en er voor zorgden en zorgen dat de Katholieke Gezinsweekenden mogelijk worden gemaakt.

De SKG tracht invulling te geven aan haar doelstellingen door het organiseren van het jaarlijkse Katholieke Gezinsweekend dat we net achter de rug hebben en volgend jaar van 1 t/m 3 juni 2018 zal plaatsvinden! De SKG mag zich nog jaarlijks verheugen in een groei van het aantal gezinnen evenals nieuwe gezinnen die deelnemen aan dit bijzondere evenement.

Om ook de komende jaren de activiteiten van de SKG te kunnen voortzetten hebben we uw hulp nodig. Meer dan ooit doen we een oproep aan onze donateurs om ons te steunen met uw gebed en financiele steun. Zonder uw hulp kunnen we de activiteiten na 2017 niet meer voortzetten... Daarom doen we – indien u ook de doelstellingen van de SKG ondersteunt – een vriendelijk toch dringende oproep om ons financieel te ondersteunen.

SEPA formulier voor doorlopende machtiging

Wordt vriend van SKG

U kunt ons financieel ondersteunen door heel eenvoudig vriend te worden van de SKG. Vanaf slechts € 7,50 per maand levert u een belangrijke bijdrage waardoor u één gezin de mogelijkheid biedt om deel te kunnen nemen. Uiteraard is een hogere bijdrage meer dan welkom! Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om het bedrag ad € 90,- jaarlijks ineens over te maken.

Voor vrienden van de SKG wordt maandelijks een Eucharistie gelezen op de eerste zondag van de maand. Indien u het speciale formulier invult en aan ons retourneert wordt maandelijks automatisch een bedrag ad Euro 7,50 afgeschreven van uw bankrekening.

Eenmalige gift

Uiteraard kunt u ons ook eenmalige ondersteunen. In dat geval kunt u een bedrag overmaken naar bankrekeningnummer:

 • NL49 INGB 0004 7610 62
  t.n.v. Stichting Katholieke Gezinsweekenden

ANBI Status

Omdat de stichting SKG beschikt over de ANBI-status is uw gift aftrekbaar voor de inkomsten­belasting. Voor meer informatie en een financieel overzicht van de SKG verwijzen we u graag naar de ANBI pagina van deze website. Scrol naar beneden voor de wettelijke verplichting van openbare verantwoording aan donateurs.

Meer informatie

Naast financiële steun blijven we op uw gebed rekenen.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken:

 

Namens alle gezinnen willen we u alvast danken voor uw bijdrage!

© copyright 2014 • Stichting Katholieke Gezinsweekenden • info@katholiekegezinnen.nl